CURSURI: Sambătă & Duminică

Marți - Vineri 9.00 - 18.00

Contact: 0744-759-070

 

Ovidiu Atanasiu

OVIDIU ATANASIU

Ovidiu_3498

DESPRE MINE

Numele meu este Ovidiu și îmi place ceea ce fac. Ca trainer am ocazia să cunosc foarte mulți tineri și, cu respect spun, că am învățat și învăț foarte mult de la ei. Sunt o fire sociabilă și îmi place să scriu și să creez lucruri, idei, proiecte. Pasiunea mea este să livrez programe de training în care să utilizez concepte de psihologie comportamentală aplicată în dezvoltarea oamenilor, management, vânzări etc. Abia aștept să ne cunoaștem.

PREGĂTIRE PROFESIONALĂ

17 ani de experiență în motivarea și dezvoltarea potențialului uman, autor a numeroase articole de specialitate în revista Cariere și HR magazin, psiholog, NLP Practitioner, instructor FireWalking, trainer certificat ANC, trainer în outdoor education, evaluator de competențe, certificat în managementul Resurselor Umane.
cropped-sigla-noua.png

“Nu există o altă activitate mai plăcută pentru oameni, decât învățarea. Omul se naște cu o curiozitate masivă ce îl conduce spre descoperire. ”Aha”-ul este semnul suprem că ea s-a produs. Acolo unde învățarea înseamnă deprimare sau plictiseală sau enervare, înseamnă – de fapt – că metoda este greșită.”

Ovidiu_3498