CURSURI: Sambătă & Duminică

Marți - Vineri 9.00 - 18.00

Contact: 0744-759-070

 

Mirela Ursu

MIRELA URSU

z_Mirela

DESPRE MINE

Numele meu este Mirela și, pe scurt, sunt mamă, soție și ”prof” de engleză. Cea mai mare bucurie a mea este să fiu lângă copiii și tinerii cu care lucrez. Ei mă încarcă cu energia de a face lucruri extraordinare. Cred în autentic, în perseverență și bun simț. Și mai cred că oamenii se definesc prin deciziile pe care le iau.

PREGĂTIRE PROFESIONALĂ

De 16 ani sunt profesor de engleză, licențiată în limbi străine (engleză-spaniolă) și absolventă a programului de Master în Comunicare Managerială și Resurse Umane. Am absolvit numeroase programe de formare în Anglia și România. Sunt autor de cărți și articole de dezvoltare a învățării limbii engleze. De 10 ani pregătesc cu succes tinerii pentru examenele Cambridge, IELTS și TOEFL, dar și adulții pentru engleza de afaceri și conversațională.
cropped-sigla-noua.png

“Principalul scop al educației este să-i înveți pe copii să gândească – critic, logic, analitic, sintetic etc. Să dezvolți inteligența, fără a uita de valorile ce-i conduc în viață, înseamnă de fapt că ai reușit. Și poți avea satisfacția unui modest creator de personalități.”

z_Mirela