CURSURI: Sambătă & Duminică

Marți - Vineri 9.00 - 18.00

Contact: 0744-759-070

 

Amada Bălțățeanu

AMADA BĂLȚĂȚEANU

amada_mare

DESPRE MINE

Numele meu este Amada și cred în lucrurile bine făcute. Cred în performanță și știu că pentru rezultate maxime este nevoie de motivare și mult, mult antrenament. Îmi place să sprijin tinerii în dezvoltarea lor. Cred că pregătirea pentru viața reală le oferă un mare plus în ceea ce înseamnă succesul lor ulterior.

PREGĂTIRE PROFESIONALĂ

Sunt trainer licențiat ANC și am 10 ani de experiență în dezvoltarea oamenilor. Sunt specialist în profiling – descifrarea limbajului non-verbal, NLP Practitioner, evaluator de competențe și sunt certificată în managementul resurselor umane. Mă concentrez pe livrarea de programe de dezvoltare personală, transformative. Livrez training-uri de comunicare, relaționare, atitudine de succes, profiling și vânzări.
cropped-sigla-noua.png

Pasiunea noastră este dezvoltarea potențialului tinerilor, iar expertiza noastră este chiar tehnologia cu care obținem rezultatele. De la primii pași în Academie și până la independența lor aleasă și conștientă, misiunea noastră este să-i însoțim pe adolescenți pe drumul lor către maturitate

amada_mare