CURSURI: Sambătă & Duminică

Marți - Vineri 9.00 - 18.00

Contact: 0744-759-070

 

ECHIPA

“Pasiunea noastră este dezvoltarea potențialului tinerilor, iar expertiza noastră este chiar tehnologia cu care obținem rezultatele. De la primii pași în Academie și până la independența lor aleasă și conștientă, misiunea noastră este să-i însoțim pe adolescenți pe drumul lor către maturitate”

Înainte de a ne prezenta, vrem să vă urăm ”Bine ati venit!” la Success Academy. Asta chiar dacă știm că nimic nu ne poate înlocui experiența și dedicarea în lucrul cu tinerii.

Apreciem foarte mult că v-ați alocat un timp pentru a ne vizita astăzi pe site-ul Success Academy. Scopul nostru este să vă oferim un tur a ceea ce facem cu mare drag și, bineînțeles, să vă invităm să ne contactați sau să programați o întâlnire cu unul dintre consultanții noștri. Știm, căutarea unui program care să răspundă nevoilor de astăzi ale copiilor este plin de mari așteptări. Fără niciun dubiu acest lucru are de-a face cu ceea ce vă doriți, iar noi credem că ar trebui să aveți cele mai mari așteptări atunci când decideți să vă înscrieți copilul într-un program de dezvoltare.

Dacă nu ne-am fi confruntat cu această situație, probabil că nu ne-ar fi venit ideea Success Academy. Suntem un grup de profesioniști, cu  experiență în business, consultanță, training, predare limbi străine, psihologie și educație. Avem peste 17 ani de experiență în dezvoltarea personală și profesională. Suntem antreprenori și credem în dezvoltarea spiritului antreprenorial. Ca părinți, suntem pasionați de performanță și ne pasă de viitorul copiilor noștri.

Ovidiu Atanasiu
Founder, Consultant Leadership Training
Numele meu este Ovidiu și îmi place ceea ce fac. Ca trainer am ocazia să…
Amada Bălțățeanu
Founder, Consultant Leadership Training
Numele meu este Amada, cred în lucrurile bine făcute, în organizarea vieții. Îmi place să…
Mirela Ursu
Founder, Consultant English Training
Numele meu este Mirela și, pe scurt, sunt mamă, soție și ”prof” de engleză. Cea mai…

DACĂ VĂ PLACE CEEA CE VEDEȚI

contactați-ne pentru detalii, pentru o întâlnire personală sau pentru înscrierea la o sesiune DEMO. Ne puteți urmări și pagina de facebook pentru a fi la curent cu organizarea de noi grupe sau pentru a afla imediat de articolele noastre.