CURSURI: Sambătă & Duminică

Marți - Vineri 9.00 - 18.00

Contact: 0744-759-070

 

De ce dezvoltarea personală este importantă?

Afirmam într-un articol publicat în Revista CARIERE faptul că școala are mare nevoie de sens, pentru că acum se află pe contra-sens.

Pare un laitmotiv, prea puțin luat în seamă de cei ce creionează strategiile educaționale la nivel național. Ca părinți, ca mentori, însă realizăm pe zi ce trece că generațiile actuale ale copiiilor noștri au nevoie de un alt stil de educație și de dezvoltare.

Internetul abundă de sfaturi despre dezvoltare personală de la cele mai fragede vârste. Un concept destul de vag la prima vedere, ce câștigă teren pe măsură ce sistemul greoi de educație rămâne înțepenit în timp. În școală pare că scopul unui copil este doar de a face eforturi foarte mari pentru a avea note de 10 și a acumula cunoștinte. În schimb, cursurile de dezvoltare personală răspund unei nevoi actuale, aceea de a afla și aplica informații utile în viața de zi cu zi, lucruri practice, de a descoperi și a dezvolta talentele native, de a duce către excelență acele trăsături individuale pe care fiecare copil și adolescent le are. Fără generalizări, constrângeri și mai ales fără frică de eșec, acestea pregătesc copiii pentru viața de adult. 

  • Școala românească vrea acumulare de cunoștințe și evaluări generice.

  • Copiii și adolescenții vor lucruri care să îi ajute în viață și informații care au sens pentru ei, pentru prezentul lor – în care de exemplu, Civilization game îi poate învăța istorie mai bine decât profesorul cam plictisit de la clasă sau în care intriga din romanul Baltagul nu mai interesează pe nimeni pentru că nu mai este adaptată timpurilor. De altfel cum poți să determini juniorii să citească acest roman, când ei consideră că ține de istorie și nu de literatură? Înțelegem oare pe deplin perspectiva lor?

  • Părinții doresc o viață de succes pentru copiii lor, fiecare definindu-și diferit criteriile după care consideră atins acest succes. Dar toți au nevoie de ajutor în setarea unor valori și principii sănătoase pentru dezvoltarea ulterioară a copiiilor și își dau seama că școala tradțională pierde teren.

Iată un trio în care începem să avem prea puține zone tangențiale. În acest context, ne situăm și noi, motiv pentru care am luat atitudine așa cum am știut mai bine. În cele ce urmează vă explicăm de unde am pornit și care este conceptul Success Academy. Care este motivația noastră și ce ne-am propus să realizăm. Am primit foarte multe întrebări de la părinții care ne întreabă despre ceea ce facem, despre abordarea noastră și cum îi antrenăm pe tineri în paralel cu școala tradițională.. Iată aici principalele idei:

Success Academy este un program iubit de adolescenți pentru modul în care combină învățarea experiențială cu mediul de lucru foarte prietenos. Accent pe dezvoltare personală în cadrul lucrului în echipă, training, coaching, mentoring și feedback … sau pe scurt spus 👉 facem ce școala nu face.

Părerile cursanților noștri sunt spontane și ne sunt motivație pentru tot ceea ce facem la Success Academy: suntem Delia, Noura, Andrada, Vladimir, Tudor, David, Ioana, Alexia, Rareș, Ciprian, Laura, Alex, Adi, Ștefan, Ile și aici am descoperit 𝗼 𝗮𝗹𝘁𝗳𝗲𝗹 𝗱𝗲 𝘀̦𝗰𝗼𝗮𝗹𝗮̆, 𝟭𝟬𝟬% 𝗽𝗿𝗮𝗴𝗺𝗮𝘁𝗶𝗰𝗮̆.

Lucrăm pe termen lung și în paralel cu sistemul clasic de educație, pregătim viitorii tineri pentru SUCCES și DA, credem 100% în antrenarea abilităților practice ale copiilor si adolescenților.

Ne dorim să știe cum:

– să abordeze planificarea vieții și a carierei,

– să își fixeze obiective,

– să aibă încredere în sine,

– să ia decizii bune, potrivite contextelor și în timp util,

– să comunice și să relaționeze cu cei din jur,

– să se organizeze,

– să prezinte sau să vorbească în public,

– să influențeze … și multe-multe alte subiecte de interes în viața juniorilor și adolescenților noștri.

Adulții de mâine sunt tinerii care astăzi se antrenează diferit față de ceea ce fac la școală.

Pentru ei am creat și rafinat continuu cel mai puternic și coerent program de dezvoltare personală, leadership și antreprenoriat din România. Suntem prezenți pe piața educațională de 5 ani, cu rezultate remarcabile și sute de tineri cărora le-am insuflat motivația pentru succes.

În funcție de vârstă, gradul de maturitate și nivelul de engleză, organizăm grupe de studiu pe cele două tipuri de programe pentru copii (11-14 ani) și adolescenți (15-18 ani).

Utilizăm învățarea experiențială: participarea la experiențele propuse de traineri, analiza de grup a experiențelor și învățarea din experiențe. Grupele se desfășoară în română și în engleză, tocmai pentru a avea o antrenare exhaustivă.

Pornim de la bază și setăm valorile și principiile pe care tinerilor le este mai ușor să le accepte din partea unor alte persoane din afara familiei, care sunt bine pregătite profesional, prietenoase, dedicate educației și formării lor (se știe deja că părinții nu mai sunt considerați autorități), apoi dezvoltăm abilitățile de leadership, direcționăm și punem accent pe competențele profesionale și pe obiectivele de carieră, ca apoi să deschidem calea spre zona antreprenorială.

PAS 1 👉 Lucrăm concret la dezvoltarea personală a copiilor și adolescenților

PAS 2 👉 Ne concentrăm pe dezvoltarea abilităților de leadership

PAS 3 👉Trecem la dezvoltarea competențelor profesionale

PAS 4 👉Transformăm ideile în business, deschidem calea spre traseul antreprenorial

Da, suntem cei mai traineri-traineri și avem cei mai inspirați-creativi-optimiști tineri cursanți ❤️

Vă invităm să participați la o sesiune DEMO în care să ne cunoaștem și să descoperiți împreună cu copiii și tinerii adolescenți care este modul de lucru, ce au de câștigat și dacă le-ar plăcea să se înscrie în programul nostru.

Astfel, tinerii vor avea parte de o experiență practică în care vor descoperi modul nostru de lucru și de asemenea vor cunoaște o parte dintre traineri. În același timp, părinții vor avea ocazia să afle toate detaliile despre Programul Success Academy.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Formăm noi grupe Success Academy ce vor porni din această toamnă. Te poți înscrie acum la un DEMO gratuit împreună cu copilul tău. Vino să vezi cum lucrăm și cum transformăm ”imposibilul” în posibil.

Pentru că facem ce școala nu face. Pentru a fi in contact permanent cu noi și articolele noastre, dă un like paginii Success Academy de pe Facebook.prezentare companie scoala leadership antreprenoriat dezvoltare personala adolescenti

Comments are closed.
Testimoniale

”Echilibrat, completează discuțiile de acasă și de la școala (referitor la conținutul programului).”

Eugen, tata Victor - 16 ani

5.0
2020-01-22T13:25:52+02:00

Eugen, tata Victor - 16 ani

”Echilibrat, completează discuțiile de acasă și de la școala (referitor la conținutul programului).”

”Vă mulțumesc pentru atenția acordată copiilor și pentru efortul deosebit pe care îl depuneți pentru a modela caracterul lor.”

Ciprian, tata Mihnea - 17 ani

5.0
2020-01-22T12:43:13+02:00

Ciprian, tata Mihnea - 17 ani

”Vă mulțumesc pentru atenția acordată copiilor și pentru efortul deosebit pe care îl depuneți pentru a modela caracterul lor.”

”Pe parcursul acestui an Anabelle a venit la cursuri plină de entuziasm și își dorește să participe și anul următor.”

Maria, mama Anabelle - 16 ani

5.0
2020-01-22T12:46:51+02:00

Maria, mama Anabelle - 16 ani

”Pe parcursul acestui an Anabelle a venit la cursuri plină de entuziasm și își dorește să participe și anul următor.”

”Mulțumesc pentru sprijinul acordat tânărului meu pentru a deveni un adult care știe să își gestioneze emoțiile, timpul, programul.”

Alina, mama Matei - 17 ani

5.0
2020-01-22T12:57:13+02:00

Alina, mama Matei - 17 ani

”Mulțumesc pentru sprijinul acordat tânărului meu pentru a deveni un adult care știe să își gestioneze emoțiile, timpul, programul.”

”Traineri dedicați, bine pregătiți profesional, aplecați către nevoile adolescenților și cu maximă implicare. Program bine structurat pe capitole ce ating…

Elena, mama Ana - Maria - 17 ani

5.0
2020-01-22T12:58:30+02:00

Elena, mama Ana - Maria - 17 ani

”Traineri dedicați, bine pregătiți profesional, aplecați către nevoile adolescenților și cu maximă implicare. Program bine structurat pe capitole ce ating diverse sfere ale vieții personale și profesionale”
5.0
5
Program:

  • LuniÎnchis
  • Marți9am - 6pm
  • Miercuri9am - 6pm
  • Joi9am - 6pm
  • Vineri9am - 6pm
  • SambătăCursuri
  • DuminicăCursuri
Traineri

Amada Bălțățeanu
Founder, Consultant Leadership Training
Numele meu este Amada, cred în lucrurile bine făcute, în…
Ovidiu Atanasiu
Founder, Consultant Leadership Training
Numele meu este Ovidiu și îmi place ceea ce fac.…
Mirela Ursu
Founder, Consultant English Training
Numele meu este Mirela și, pe scurt, sunt mamă, soție…
View All